Despre Noi

Societatea S.C.VALAHIA EXIM SRL a fost înfiin?ata in data de 30.03.1994 ,comercializand o gama diversa de unelte si scule de mana Yato, Stern Austria, Lumitools, Matrix ,Reisser, RURIS ,STIGA ,AWELCO,FLO scule pentru prelucrat lemn, organe de asamblare, scule si dispozitive pentru service auto, unelte si scule pentru casa si gradina, scule si unelte folosite in constructii,scule si unelte pentru mecanici si electricieni, scule si unelte pneumatice,instrumente de masurat, produse chimice intretinere auto,unelte si scule pentru agricultura , si multe alte produse necesare oricaror meseriasi.

Localizata în judetul Bistrita-Nasaud, orasul Bistrita, societatea noastra este distribuitor autorizat al produselor mentionate.

Pentru o prezentare optima a produselor si o asistenta complexa, societatea Valahia  are deschise in Bistrita un magazin de prezentare si vinzare a produselor, unde va asteapta un personal tanar si bine instruit.

Calitatea nu este o coincidenta! Toate produsele noastre sunt conform standardelor internationale ISO 9001 ale uniunii europene.De asemenea detinem certificatele de calitate si conformitate ale acestor produse date de producator si eliberate de catre institutiile abilitate.

Pentru mai multe detalii despre produsele noastre sunteti asteptati in magazinele noastre din Bistrita str. Garii.nr.1A In prezent Valahiatool.ro se numara printre putinele magazine online de profil sustinut de o retea reala de magazine si service.